Onze filosofie

 

Bij Trimsalon de Weinterp staat de kwaliteit van de verzorging en het welzijn van uw huisdier altijd voorop.

Kwaliteit

Wij proberen alle honden en katten volgens de rasstandaard te trimmen. Bij honden en katten waarbij dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld wegens huidproblemen, vachtstructuur of bij rasloze honden en katten), of wanneer u zelf hiervan wilt afwijken, zoeken we in overleg met u naar de optimale behandeling en een passende coupe.

Gebruikte produkten

De produkten die wij voor de verzorging gebruiken, zoals shampoo's, cremespoelingen, conditioners e.d. zijn van het gerenommeerde merk Animal-Nature.

Deze milieu-vriendelijke produkten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Het zijn tevens produkten die uit 100% natuurlijke bestanddelen bestaan, die volledig biologisch afbreekbaar zijn en die niet op proefdieren zijn getest. Zelfs de verpakking is milieu-vriendelijk.

Hygiene

Hygiene in de trimsalon speelt bij ons een belangrijke rol. Minimaal eenmaal per dag worden alle gebruikte materialen gesteriliseerd en wordt de ruimte waarin de dieren vertoeven gedesinfecteerd. Hiermee wordt de verspreiding van parasieten en schimmels nagenoeg uitgesloten.