Onze filosofie

 

Bij Trimsalon de Weinterp staat de kwaliteit van de verzorging en het welzijn van uw huisdier altijd voorop.

Kwaliteit

Wij proberen alle honden volgens de rasstandaard te trimmen. Uw hond kan bij wijze van spreken direct door naar de show ! Bij honden waarbij dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld wegens huidproblemen of vachtstructuur), of wanneer u zelf hiervan wilt afwijken, zoeken we in overleg met u naar de optimale behandeling.

Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan uw huisdier tijdens het verblijf in onze trimsalon. Er wordt geprobeerd de stress bij hond of kat tot een minimum te beperken en ze zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.

U als eigenaar krijgt bij ons alle informatie en advies omtrent de optimale verzorging van uw huisdier.

Gebruikte produkten

De produkten die wij voor de verzorging gebruiken, zoals shampoo's, cremespoelingen, conditioners e.d. zijn van het gerenommeerde merk Animal-Nature.

Deze milieu-vriendelijke produkten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Het zijn tevens produkten die uit 100% natuurlijke bestanddelen bestaan, die volledig biologisch afbreekbaar zijn en die niet op proefdieren zijn getest. Zelfs de verpakking is milieu-vriendelijk.

Hygiene

Hygiene in de trimsalon speelt bij ons een belangrijke rol. Minimaal eenmaal per dag worden alle gebruikte materialen gesteriliseerd en wordt de ruimte waarin de dieren vertoeven gedesinfecteerd. Hiermee wordt de verspreiding van parasieten en schimmels nagenoeg uitgesloten.